Usluge

Video snimanje i montaža

Vršimo snimanje, obradu, adaptaciju i aranžiranje svih vrsta video zapisa.

Fotografisanje

Ukoliko želite da ovekovečite bitne trenutke u Vašem životu ili karijeri, naši profesionalni fotografi Vam stoje na usluzi. Prilozi sa događaja, grupne fotografije, studijske sesije, kvalitetna obrada materijala.

Audio snimanje i montaža

Vršimo snimanje, obradu, adaptaciju i aranžiranje svih vrsta audio zapisa.

Animiranje i mapiranje

Bilo da je u pitanju Vaša zamisao koju ćemo sprovesti u delo ili naš sopstveni kreativni predlog, u nama imate rešenje za sve što se tiče sfere video emitovanja. Reklame, prilozi, animirani logoi, interaktivne projekcije, mapiranje objekata – šta god imali na umu, ne ustručavajte se da pitate.

VJ-ing

Začinite Vaš događaj nečim upečatljivim. Dopunite zvuk slikom. Vizuelna informacija se najduže pamti.

Live streaming

Uključenja govornika sa bilo koje lokacije na planeti, uživo praćenje događaja, live komentari – u doba kada je Internet sve zastupljeniji, ne propustite priliku da proširite sferu delovanja i učinite Vaš trud višestruko efikasnijim.

Stručne konsultacije

Tu smo da rešimo sve nedoumice koje možete imati u vezi sa tehničkom izvodljivošću Vaših zamisli. Kao rezultat obimnog iskustva u svim segmentima organizacije, produkcije i realizacije događaja, sa zadovoljstvom se prihvatamo uloge stuba oslonca za našeg klijenta.

Simultano prevođenje

Multikanalni sistemi za simultano prevođenje. Williams sound, Bosch, Sennheiser, Brähler…

Menadžment događaja

Ukoliko Vam je potrebna osoba koja će brinuti o protokolu i realizaciji celokupnog projekta, naš kadar raspolaže i menadžment odeljkom. Naši event menadžeri i menadžeri produkcije su uvek spremni da preuzmu brigu o Vašem događaju, tako da Vi možete da se opustite i u istom uživate.